werknemers

The Arch Logistics beschikt niet alleen over jarenlange ervaring in de logistiek; wij begrijpen ook dat ons werk mensenwerk is. Wij snappen dat iedere werkzoekende anders is en dat elke opdrachtgever anders is.
Daarom nemen wij de tijd om je goed te leren kennen zodat je er zeker van kunt zijn dat je bij een opdrachtgever terecht komt die perfect bij je past. Hieronder tref je een greep uit de op dit moment beschikbare vacatures. Staat jouw droomfunctie er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Opdrachtgevers

Met meer dan 12 jaar branche ervaring is The Arch Logistics dé specialist op gebied van het leveren van Logistieke professionals. Doordat wij goed in staat zijn om de behoeften van onze klanten in kaart te brengen en omdat wij beschikken over een sterk netwerk zijn wij  in staat om de juiste kandidaten te vinden. Wij leren onze opdrachtgevers in korte tijd goed kennen zodat wij meteen in staat zijn om professionals te leveren die passen bij het DNA van hun bedrijf. Uiteraard altijd tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Waarom kiezen voor the arch?

KWALITEIT

Wij streven naar een dienstverlening van de hoogste kwaliteit. Relaties met zowel onze werknemers als opdrachtgevers zijn gebaseerd op integriteit en daadkracht.

Betrouwbaar

The Arch houdt zich aan haar afspraken en selecteert professionals op basis van motivatie, kennis/kunde en werkethiek.

Persoonlijk en flexibel

Wij houden van mensen en blijven ook graag persoonlijk in contact – ook na de plaatsing. Voor onze werknemers en opdrachtgevers maken wij graag tijd.

op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd waardoor onze mensen aan de slag kunnen bij mooie opdrachtgevers. Klik op de button hieronder voor een greep uit de op dit moment beschikbare functies. Zit jouw uitdaging er niet tussen? Neem dan contact met ons op – wij horen graag waar je naar op zoek bent!

over the arch logistics

The Arch Logistics is dé detacheerder voor personeel in de logistiek. Of u nu op zoek bent naar een logistiek medewerker of een vrachtwagenchauffeur – wij verbinden uw bedrijf met de juiste professional, zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap en betrouwbaarheid.

Onze onderscheidende propositie in de markt heeft ertoe geleid dat wij in een korte tijd een sterke pool van hoogwaardige professionals hebben opgebouwd. Wij besteden namelijk niet alleen de nodige zorg in het creëren van de juiste match, maar bij The Arch investeren wij ook veel in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. 

heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Close Menu